Четвер, 25.04.2024, 04:40
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Грудень » 7 » 6 грудня - День Збройних Сил Українии.
14:59
6 грудня - День Збройних Сил Українии.

6 грудня в районному будинку культури відбулися урочисті збори керівництва району, громадськості та військовослужбовців військових частин, розквартированих  в смт.  Сарата з нагоди Дня  Збройних Сил України.

На початку зборів урочисто та динамічно пролунав Марш Нової Армії.

Після оголошення Державного Гімну України ведучі свята Ірина Харлан та Денис Дмитрик  запросили до  слова голову Саратської районної ради Ю.П. Переправку, який щиро привітав всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України, відзначив величезну роль нинішньої, загартованої в боях з російсько-терористичними агресорами,  армії у справі захисту цілісності та незалежності території держави, побажав військовим міцного здоров’я, ладу в родинах та мирного неба.

З привітаннями перед присутніми виступила керівник апарату Саратської районної державної адміністрації Л.В. Кімліченко.

За зразкове виконання військового обов’язку  і службових завдань та з нагоди Дня Збройних Сил України групу військовослужбовців було нагороджено грамотами Саратської районної державної адміністрації та Саратської районної ради. За плідну співпрацю з відділом культури Саратської районної державної адміністрації та з нагоди Дня Збройних Сид України  командиру в/ч А-2611 Герасимчуку І.В. було оголошено подяку.  За активну участь у народному вокально-інструментальному ансамблі «Сармати» районного будинку культури, високу виконавчу майстерність та з нагоди Дня Збройних Сил України  також оголошено подяку головному сержанту взводу охорони в/ч А-2611 Малкову Ю.В. Подяки вручила начальник відділу культури Саратської районної державної адміністрації Н.А. Колісник.

В пам’ять про наших земляків, військовослужбовців ЗСУ, а також усіх захисників України, які загинули в зоні проведення АТО на сході держави, оголошується хвилина мовчання.

Святковий концерт для військовослужбовців підготували учасники художньої самодіяльності району. У концертній  програмі  взяли участь  солістка Плахтіївського СБК Іванна Саламаха, сімейний дует у складі Вікторії та Юрія Плачинти Новоселівського СБК, соліст народного чоловічого ансамблю української пісні «Чумацький шлях» Михайлівського сільського будинку культури Володимир Чорнобай,учасники народного вокально-інструментального ансамблю «Сармати» Михайло Костов, Денис Дмитрик та Євген Байло. Окрасою концерту став виступ колоритного народного чоловічого ансамблю української пісні «Чумацький шлях» Михайлівського сільського будинку культури.

КЗ «Саратський районний будинок культури»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 534 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024