П`ятниця, 29.03.2024, 10:12
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2010 » Червень » 29 » 29 червня в читальному залі районної бібліотеки відбувся семінар – тренінг на тему «Виставка в системі бібліотечних комунікацій»
16:15
29 червня в читальному залі районної бібліотеки відбувся семінар – тренінг на тему «Виставка в системі бібліотечних комунікацій»
http://www.kinder.mksat.net/pages/pervotrud/books.jpgСьогодні бібліотека є не тільки закладом, який реалізує право громадян на доступ до інформації, але й центром спілкування користувачів. Спілкуватися можна не тільки в діалозі, а й опосередковано, через виставку. Виставкова робота крім розкриття книжкових фондів покликана забезпечити усвідомлення мотивів до інформації, а також стимулювати здатність до інформаційного спілкування.



 З доповіддю виступила С.Ф. Антонюк, директор Саратської ЦБС, яка у своєму виступі «Наочність у роботі бібліотеки» акцентувала увагу присутніх на те, що одним з актуальних напрямів вдосконалення бібліотечної роботи є широке використання наочності.

 Для працівників бібліотек – філій ЦБС зав. МБВ І.Д.Тимошенко було підготовлено методичний моніторинг «Моделювання виставкової діяльності публічної бібліотеки».

 Кожна книжкова виставка – це погляд на світ людини, що її підготувала, це передача світогляду, його життєвого досвіду, ставлення до людей і до себе. Виставка – це завжди творчість.

             З консультацію «Виставка - це завжди цікаво: синтез творчості та практичної діяльності» виступила зав. Саратської РДБ С.В. Левіна.

 Парфута В.П., зав. відділом обслуговування Саратської ЦРБ, провела екскурсію - презентацію «Виставкове середовище районної бібліотеки», а також зробила аналіз роботи відділу обслуговування Саратської ЦРБ.

 З оглядом інформаційно – методичних видань «На допомогу фахівцям в організації оформлення методичних книжкових виставок» виступила О.Я.Небога бібліограф Саратської ЦРБ.

 Під час семінару – тренінгу було проведене практичне заняття з завідуючими та бібліотекарями сільських філій по створенню моделі виставки.

             Також були розглянуті інші питання, а саме: виступ зав. відділом обслуговування Парфута В.П. «Читання, як фактор соціального успіху» та надана консультація бібліографа Саратської ЦРБ Рубаха Т.П. «Орієнтовна схема розділу 63.3(4Укр) Історія України».

             Було представлено бібліографом Саратської ЦРБ Рубахою Т.П. огляд літератури «Держава, нація, суверенітет» (до 20-ї річниці Декларації про Державний суверенітет України) та день інформації «Нові книги».

             Після семінару – тренінгу всі присутні відвідали виставу Одеського академічного українського театру ім. В. Василька «Сватання на Гончарівці» Г. Квітки - Основяненка у районному Будинку Культури.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 519 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024