П`ятниця, 26.04.2024, 07:59
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Лютий » 23 » 21 лютого 2018 року відбулося пленарне засідання чергової дев’ятнадцятої сесії Саратської районної ради, яке провів голова райради Переправ
10:52
21 лютого 2018 року відбулося пленарне засідання чергової дев’ятнадцятої сесії Саратської районної ради, яке провів голова райради Переправ

21 лютого 2018 року відбулося пленарне засідання  чергової дев’ятнадцятої сесії Саратської районної ради, яке провів голова райради Переправка Ю.П.

У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Лобан А.А, керівники структурних підрозділів РДА, керівники комунальних закладів, установ та організацій району, селищний та сільські голови, представники громадськості та засобів масової інформації.

 На початку засідання  за ініціативою голови РДА  присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих у протистоянні російській агресії на сході  нашої держави.

В ході сесії було розглянуто понад 30 питань  рекомендованого порядку денного.  Додатково за ініціативою  14 депутатів від фракцій «Наш край» та «Відродження»  на розгляд сесії першим питанням було винесено  проект рішення «Про дострокове припинення повноважень голови Саратської районної ради».  Втім,  за результатами таємного голосування   рішення з цього питання не було прийняте.

Серед  важливих  у  стратегічному плані  питань  депутати підтримали  і ухвалили рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни)  меж Саратського району Одеської області».  Під зміною меж передбачається включення  схеми планування до складу  Саратського району земель с. Пасічне та  с. Олександрівка Тарутинського району.

«Довгі  роки це питання не вирішувалося. Однак нам на сьогодні вдалося досягти згоди з  керівництвом Тарутинського району щодо зміни меж двох районів та виготовлення відповідних схем планування. Крім того, що вирішення цих питань  є важливим в першу чергу для мешканців цих сіл, які бажають жити і розвиватися в сім’ї громад Саратщини,  приєднання цих населених пунктів автоматично робить наш район одним з найбільших за територією в Одеській області. А це значно підсилює перспективи щодо збереження Саратського району як окремої адміністративно-територіальної одиниці в ході подальшого реформування адміністративно-територіального устрою в Україні», - відзначив голова райдержадміністрації Лобан А.А.  Додамо , що на сесії також були присутні делегати з с. Олександрівка  на чолі з сільським головою  Степаненком В.П., який поінформував депутатів про склад  населення  та  особливості соціально-економічного розвитку  Олександрівки.

Далі в ході сесії було затверджено низку районних програм, зокрема:

- програму «Розвитку архівної справи в Саратському районі»  на 2017 – 2010 роки;

- програму зайнятості населення  Саратського району на 2018-2020 роки;

- комплексну Програму соціальної підтримки населення на 2018-2020 роки;

- комплексну програму “Соціальний захист ветеранів антитерористичної операції та їх родин на 2018-2020 роки”;

- Програму  «Культура Саратщини - 2018-2020 роки»;

-  програму «Здоров’я» на 2018 рік;

- комплексну програму «Сім’я,  молодь і спорт та патріотичне виховання  молоді  Саратщини» на 2018-2020 роки;

- Програму фінансування у 2018 році робіт з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування державного  та місцевого  значення  Саратського  району  Одеської  області.

Також в ході сесії було затверджено  зміни до діючих програм  та  зміни і доповнення до районного бюджету на поточний рік,  прийнято рішення з низки майнових питань, заслухано інформацію Саратського ВП Білгород-Дністровського ВП ГУНП в Одеській області про стан боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Саратського району за 2017 рік, Звіти  про роботу  за минулий рік керівників медичних закладів - КЗ «Саратський РЦ ПСМД» Стогній О.П. та т.в.о. головного лікаря КЗ «Саратська ЦРЛ» Фабрикатор О.О.

Крім того, депутати Саратської районної ради  ухвалили низку звернень, зокрема:

-  до Одеської обласної державної адміністрації, Державної судової адміністрації України Територіального управління Державної судової адміністрації України  в Одеській області  щодо збільшення кількості суддів в Саратському районному суді Одеської області;  

до Одеської обласної ради, Одеської обласної державної адміністрації, Служби автомобільних доріг у Одеській області щодо ремонту ділянки дороги Т16-43 Кордон Молдова-Фараонівка-Сарата-Дивізія на території села Кулевча;

- до Одеської обласної ради, Одеської обласної державної адміністрації, Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації, комунальної установи «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф». 

- до Кабінету Міністрів України щодо реалізації прав пільгової категорії  громадян на проїзд транспортом на пільгових умовах.

 Також депутати  підтримали депутатський запит Райнова І.С. щодо забезпечення громадського контролю за рухом транспорту та недопущення порушень правил  проїзду важковагомим транспортом на  автомобільних дорогах Саратського району. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 404 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024