Неділя, 12.05.2024, 15:32
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Липень » 02

Цікава ситуація виникла із дорожнім знаком на перехресті біля посту поліцейських в селищі Сарата. Невідомі особи, маючи свій окремий погляд на ситуацію, практично під носом у суворих та пильних правоохоронців, не пошкодувавши сил та часу, встановили десь придбаний мабуть у місцевому магазині дорожній знак.  Дорожній знак так чудово вписався у дивоваижний краєвид, що його навіть не одразу помітили.

Щодо події самоправства висловився голова Саратської РДА - Антон Лобан:

"Епілог: «А вы раньше в самодеятельности не учавствовали?»

За три роки роботи в дорожній галузі, я мав змогу ознайомитися із різного рода девіаціями, але із самодіяльністю тих, хто має слідкувати за порядком, та суворо його дотримуватися - вперше.
То ж все по порядку: ... Читати далі »

Просмотров: 479 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 02.07.2019 | Комментарии (0)

Ось і закінчився навчальний рік для педагогів – позашкільників КЗ «Саратський районний БДТ».  Яким він був? Насиченим і яскравим, а головне – плідним! Наш колектив  налічує 15 осіб. Творчих, активних, талановитих, креативних -  людей закоханих у свою справу, які люблять дітей і виховують у них все добре, світле і позитивне. 2018/2019 н.р.  насичений перемогами у всіх напрямках діяльності. Згадаємо  деякі  з них: ІІ місце у Всеукраїнських авіазмаганнях з радіокерованих моделей, І на обласному етапі; ІІ  - в обласному творчому конкурсі «М’яка іграшка», ... Читати далі »

Просмотров: 330 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 02.07.2019 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024