Понеділок, 13.05.2024, 22:20
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Червень » 27

27 червня  в залі засідань районної державної відбулися урочисті збори та святковий концерт з нагоди 23-ї річниці Конституції України.

Учасників зборів  з 23-ю річницею Конституції України щиро привітали керівник апарату Саратської районної державної адміністрації Кімліченко  Л.В. та голова Саратської районної ради Переправка Ю.П.

Традиційно в ході ... Читати далі »

Просмотров: 409 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 27.06.2019 | Комментарии (0)

28 червня,  відзначається 23-річниця прийняття Конституції України.

Напередодні  свята, 27 червня 2019 року,  в селищі   Сарата відбулося покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченка.  У заході взяли участь керівництво району та селища, працівники органів  виконавчої влади, місцевого самоврядування, установ та організацій, громадськість селища.

 Присутніх привітали голова районної ради Переправка Ю.П. та керівник апарату райдержадміністрації   Кімліченко Л.В.  Вони відзначили значну роль Великого Кобзаря  як ідейного провідника української нації, який  поклав своє життя  за здобуття  Україною державності,  звернули увагу  на необхідність дотримання Конституції та Законів України, яка прагне зберегти  статус цивілізованої демократичної правової держави.   ... Читати далі »

Просмотров: 333 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 27.06.2019 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024