Четвер, 28.03.2024, 13:07
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Жовтень » 01

Лето. Пора отпусков и детского отдыха. Многие дети не имеют возможности играть летом в шахматы, у них теряются навыки и снижается класс игры. Поэтому, в сентябре особенно важно как можно быстрее восстановить уровень игры юных шахматистов. Каждый год в шахматном кружке «Белая ладья» в сентябре повторялись темы, проводился внутренний турнир «Здравствуй школа» и на день физкультуры и спорта Украины проходил областной турнир «Открытый кубок Саратского районного ДДТ по шахматам», куда съезжались сильнейшие дети области. В этом году, в связи с закрытием шахматного кружка, ничего этого не было и проведенные сентябрьские турниры п ... Читати далі »

Просмотров: 361 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.10.2018 | Комментарии (0)

До уваги всіх роботодавців - юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців

 Згідно ст.24 Закону України від 09.07.2003року № 1058-IY «Про загальнообов*язкове державне пенсійне страхування»  страховий стаж – це період, протягом якого особа підлягає загальнообов*язковому державному пенсійному страхуванню та за який щомісяця сплачені страхові внески в сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок. Тобто розмір майбутньої пенсії залежить від суми внесків, зарахованих на індивідуальному особовому рахунку застрахованої особи за всю трудову діяльність. Чи ... Читати далі »

Просмотров: 497 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.10.2018 | Комментарии (0)

Саратським управлінням соціального захисту населення райдержадмінстрації  розпочато видачу одноразової натуральної допомоги «Пакунок малюка» («бебі-боксів») відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 червня 2018  року №512. Проект реалізується Міністерством соціальної політики України.

Якщо на день виписки новонародженої дитини у  пологовому будинку була відсутня допомога «Пакунок малюка», то його безпосередню видачу  породіллю здійснює  місцевий структурний  підрозділ з питань  соціального захисту населення. ... Читати далі »

Просмотров: 1005 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.10.2018 | Комментарии (0)

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. За міжнародною класифікацією, особою похилого віку вважається той, хто досяг 65 років. Таких у світі нині понад 640 мільйонів, тобто майже кожна десята людина на Землі. ... Читати далі »

Просмотров: 411 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.10.2018 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024