П`ятниця, 19.04.2024, 16:51
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Грудень » 19

Підвищення статусу школи ХХІ століття потребує нових підходів та методів роботи з педагогічними кадрами з метою піднесення їх загальної і професійної культури, покликане переорієнтувати навчально-виховний процес на становлення особистості.

Завдання кожного сучасного закладу – створити атмосферу єдиного державного розуміння розвитку освіти, змінити орієнтацію педагогічного колективу щодо оцінювання діяльності кожного вчителя за результатами праці, організувати навчання й виховання учнів на основі творчої співпраці вчителів, батьків та учнів. Еф ... Читати далі »

Просмотров: 500 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 19.12.2017 | Комментарии (0)

18 грудня голова райдержадміністрації Лобан А.А. провів позачергове засідання районної комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.         

Враховуючи, що напередодні в Одеській області відбулося погіршення погодних умов (випадання снігу) в північних районах та було оголошено штормове попередження, обмеження руху на автодорогах Одещини, голова РДА  оголосив мобілізацію служб району - рятувальників, правоохоронців, дорожників, лісового господарства, мережі медичних закладів, закладів громадського харчування -  до роботи в складних погодних умовах, у випадку сильних опадів, ожеледиці,  різкого пониження температури  тощо. ... Читати далі »

Просмотров: 417 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 19.12.2017 | Комментарии (0)

Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте.

За умов модернізації системи освіти, підвищення ролі творчої особистості значну увагу приділено роботі з обдарованими учнями. Всебічному розвитку учнів сприяють заходи, які вже стали традиційними в районі. Усіх, хто бажає відчути себе справжнім науковцем  з різних галузей наук, запросили на захід – районний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.

8 грудня 2017 року в ... Читати далі »

Просмотров: 390 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 19.12.2017 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024