Четвер, 28.03.2024, 14:39
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Грудень » 06

6 грудня 2017 року, на будівлі Саратського НВК «Саратська школа-гімназія І-ІІІ ступенів» з’явилась ще одна меморіальна дошка   – загиблому в зоні АТО  мешканцю селища Сарата, випускнику школи  Максиму Кривиденку.

На урочисте відкриття зібралися керівництво та працівники органів влади району та селища, батьки, брат та сестри Максима Кривиденка, батьки  та родичі загиблих в зоні АТО Дмитра Сирбу та Геннадія Лиховида, учасники АТО, волонтери, військовослужбовці, громадськість селища, вчителі та учнівська молодь.  ... Читати далі »

Просмотров: 1413 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 06.12.2017 | Комментарии (0)

5 грудня 2017 року  голова Саратської райдерждмінстрації  Лобан А.А. відвідав з  село Пшеничне, де зустрівся з мешканцями села та керівництвом Фараонівської сільської ради.

Темою зустрічі, яка відбулася за ініціативою Антона Лобана в місцевому будинку культури, стало колективне звернення групи мешканців Пшеничного на особистий прийом до голови РДА щодо виходу Пшеничного зі складу Фараонівської сільської ради і приєднатися до Надеждинської сільської ради. Лобан А.А. побіцяв заявникам розібратися в ситуації, почути думку всіх жителів села і, виходячи з цього, приймати рішення щодо шляхів вирішення п ... Читати далі »

Просмотров: 447 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 06.12.2017 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024