П`ятниця, 29.03.2024, 15:07
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Листопад » 08

В період із 18.10.17 р. до 05.11.17 р. відповідно до плану роботи Одеського обласного навчально-методичного центру закладів культури і мистецтва в музеї західного та східного мистецтва в м. Одеса проходила 6-та обласна виставка –конкурс творчих робіт учнів художніх шкіл та художніх відділень дитячих мистецьких шкіл м. Одеса та Одеськоъ області.

Кз « Саратська ДМШ» представив на конкурс роботи учнів художнього класу і серед них колекцію робіт з декоративного розпису художнього класу, яка виконана учнями 2 класу Ляшенко Олександрою, Ротар Іриною і Федоровою Ганною на чолі із викладачем Колісник Світланою Валеріїєвною.

Рішенням журі ця робота отримала 3 місце в конкурсі - учні нагороджені грамотою Одеського обласного навчально-методичного центру закладів культури і мистецтва.

... Читати далі »

Просмотров: 416 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 08.11.2017 | Комментарии (0)

Прошел месяц, как в нашем районе приступил к должности новый глава районной государственной администрации А. А. Лобан. Сегодня Антон Анатольевич отвечает на вопросы редакции – традиционные и не совсем…

– Антон Анатольевич, какое впечатление сложилось у вас о Саратском районе?

– Очень хороший район, он не только оправдал, но и превысил мои ожидания. Крепкие хозяйственники, профессиональные кадры. Не зря в рейтинге по социально-экономическому развитию, определенном обл-госадминистрацией, Саратский район уверенно занимает второе место. Такие лидерские позиции обязывают и меня, как руководителя, соответствовать статусу района, поддерживать уровень и обеспечивать его дальнейшее развитие. ... Читати далі »

Просмотров: 915 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 08.11.2017 | Комментарии (0)

6 листопада в Саратському районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди  Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

На свято зібрались працівники клубних закладів району, аматори народного мистецтва, ветерани культури, представники органів влади та органів місцевого самоврядування.

Ведучі – Олеся Дадиченко та Ірина Харлан  під гучні оплески відкривають захід і запрошують до привітального слова голову Саратської районної державної адміністрації А.А. Лобана, який щиро привітав працівників культури,  ... Читати далі »

Просмотров: 519 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 08.11.2017 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024