Субота, 20.04.2024, 13:11
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Липень » 19

2 липня у Польському місті Устшики-Дольне пройшов Польсько-Український фестиваль творчості в якому взяв участь наш обдарований та талановитий земляк – Данило Ушаков. Він вразив усіх своєю майстерною грою на саксофоні яким чудово володіє за що його відзначили Дипломом за участь у фестивалі. Нагадаємо що  Данило навчався у КЗ Саратська ДМШ та був переведений до Одеської спеціалізованої музичної школи іменні професора П.С. Столярского де зараз і продовжує своє навчання по класу – Саксофон.

У Польщі нашим земляком зацікався та поспілкувався губернатор містечка Устшики Дольни та запропонував навчання у їхньому навчальному закладі. В розмові з губернатором  Данило поділився своїми мріями та планами на майбутнє в яких зауважив, що не збирається зупинятися на досягнутому і продовжить розвивати та ділитися своїм талантом музиканта. Це дуже чудовий результат нашого земляка на Польському фестивалі, в якому також приймали участь колективи з  Білгород-Дністровска під керівництвом Валерія Івановича Цуркана. ... Читати далі »

Просмотров: 379 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 19.07.2017 | Комментарии (0)

17 липня 2017 року  керівник апарату  райдержадміністрації  Кімліченко Л. В.  провела розширену апаратну нараду райдержадміністрації.

 У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів РДА  та  територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники установ та організацій, комунальних закладів району.  В ході наради розглянуто окремі питання  розвитку району.

Про стан виконання доходної частини бюджету за І півріччя 2017 року доповіла Лускало О. М. начальник фінансового управління районної державної адміністрації. ... Читати далі »

Просмотров: 398 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 19.07.2017 | Комментарии (0)

По-перше, випалювання стерні, сухої рослинності та її залишків на полях, уздовж доріг, лісосмуг забруднює повітря на величезних просторах, що завдає шкоди здоров’ю та навколишньому природному середовищу.

По-друге, випалювання стерні, сухої рослинності завжди призводить до знищення місць гніздування птахів, місць перебування та знаходження тварин, усього видового складу тваринного та рослинного світу. Багато тварин, птахів гинуть або змушені мігрувати в інші місця, порушуючи природний баланс. ... Читати далі »

Просмотров: 397 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 19.07.2017 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024