Четвер, 25.04.2024, 11:44
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Липень » 13

До уваги мешканців Саратського району! Сьогодні була затримана небезпечна злочинна етнічна група, що діяла в місті Одеса та в Одеській області.

Прохання до мешканців переглянути фото, можливо ви впізнаєте серед вилучених доказів свої речі або впізнаєте осіб що на фото. Якщо ви стали жертвою цих зловмисників, будь ласка звертайтесь за телефоном 102, у територіальний відділ поліції, чи навіть особисто до Дмитра Головіна приватним повідомленням.

 

 

... Читати далі »

Просмотров: 587 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 13.07.2017 | Комментарии (0)

З настанням літнього сезону, який характеризується різким підвищенням температури навколишнього середовища, набуває все більшої актуальності питання профілактики гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь.
Відповідно до інформації Міністерства охорони здоров’я України, протягом поточного року зареєстровано 38 випадків захворювання людей на ботулізм, серед яких шестеро постраждалих померло.
Джерелом виникнення захворювання обумовлено вживання небезпечного харчового продукту -  в’яленої риби.
З метою профілактики  епідем
... Читати далі »

Просмотров: 419 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 13.07.2017 | Комментарии (0)

Якщо Вам небайдужий розвиток Вашої громади, Ви добре розумієте її проблеми, прагнете змін і готові виділити час на допомогу громаді, запрошуємо Вас долучитися до міжрегіональної команди громадських радників.

У команді Ви пройдете спеціалізоване навчання з кваліфікованими тренерами, знайдете підтримку однодумців з усієї України,дізнаєтесь та навчитесь як можна ефективно направити свої зусилля на якісні зміни в житті громади. Ми пропонуємо навчання з різних питань, які можуть знадобитися раднику в громаді: безпека, фінансова грамотність, захист своїх прав, робота державних інститутів, пошук допомоги та встановлення зв’язків. ... Читати далі »

Просмотров: 384 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 13.07.2017 | Комментарии (0)

11 липня минула третя річниця з дня трагічної загибелі  на сході України  нашого земляка–прикордонника Дмитра Сирбу.  Час минає  та не лікує  біль від втрати сина, брата, друга, вірного товариша, побратима.   Вшанувати  пам'ять нашого героя, вклонитися його батькам, сьогодні зібралися  рідні та близькі Дмитра, військовослужбовці Білгород-Дністровського прикордонного загону та військових частин, які дислокуються в Сараті, волонтери,  ветерани АТО,  представники добровольчих формувань  та громадських організацій Одеси та області, керівництво  та працівники райдержадміністрації, районної та селищної рад, мешканці Сарати,  Новоселівки та інших  сіл району. ... Читати далі »

Просмотров: 617 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 13.07.2017 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024