Субота, 20.04.2024, 08:21
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Травень » 11

На початку травня працівники Саратського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді разом зі співробітниками служби у справах дітей Саратської РДА здійснили виїзд у сім’ї, які перебувають на обліку СЖО та проживають у с.Успенівка. 
 У відвіданих сім’ях було складено акти відвідування сімей, проведено оцінку потреб дитини та її сім’ї, встановлено взаємовідносини між членами сім’ї, з’ясовано умови проживання та матеріальне забезпечення родини, надано рекомендації щодо вологого прибирання у будинку, провітрювання та наведення порядку на подвір’ї, крім того здійснено інформаційно-просвітницьку роботу щодо попередження нещасних випадків та отримання опіків дітьми.

 

 

... Читати далі »

Просмотров: 437 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 11.05.2017 | Комментарии (0)

Сьогодні,  11 травня 2017 року, в Україні відзначається День Європи. З нагоди свята  в  селищі Сарата,  перед будівлею  районної ради та райдержадміністрації  відбулася  урочиста церемонія підняття Державного прапора України та Прапора Європейського Союзу.

 В Україні  День Європи, встановлений  Указом Президента і відзначається з 2003 року. Цей день для нашої держави став символом  початку нового, вільного та успішного шляху.  

 Україна  з її мальовничою ... Читати далі »

Просмотров: 447 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 11.05.2017 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024