Четвер, 28.03.2024, 22:42
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Квітень » 18

Є багато свят, які люблять зустрічати українці, Але одним з головних є весняне свято – Великдень. Це світле і добре свято несе з собою віру, надію, любов.       До цього свята в Саратській районній бібліотеці відбулися заходи з циклу «Народні свята в Україні».

         Про історію одного з найбільших свят всіх християн, про   підготовку  до цього свята,  про те як шанують традиції вербної неділі, чистого четверга, які існують  види крашанок читачі – учні  2-А класу (класний керівник Кривцова Т.І)Саратського НВК ЗОШ І-ІІІ школа – гімназія) дізналися з  бесіди бібліотекар ... Читати далі »

Просмотров: 554 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 18.04.2017 | Комментарии (0)

 В кінці І семестру 2016/2017 н.р. КЗ «Саратський районний БДТ» було проведено районний етап конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея». На обласний етап було відправлено 9 робіт, які посіли І призові місця в районі. За підсумками обласного етапу, наказ Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання  № 65-ОД від 10.04.2017р. «Про підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея»,  переможцями  обласного етапу конкурсу стали:

   Стариш Ірина, учениця 9 – А класу Кулевчанської ЗОШ І-ІІІ ст., вихованка гуртка «Мальва» КЗ «Саратський районний БДТ»,  керівник ... Читати далі »

Просмотров: 676 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 18.04.2017 | Комментарии (0)

В Чистий четвер перед Великоднем  в Саратській районній бібліотеці відбулась  презентація нової книги відомого просвітянина, краєзнавця, поета, патріота з Луганщини Івана Михайловича Захарченко «Моя Дякова».

Це вже друга книга автора, яку презентують    на Саратській землі.   В жовтні місяці 2016 року пройшла презентація першої книги Івана Михайловича «Карби неоголошеної війни», а за спонсорської допомоги та  підтримки  волонтера, підприємця Володимира Валерійовича Ротаря, в квітні вийшла з друку друга  ... Читати далі »

Просмотров: 469 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 18.04.2017 | Комментарии (0)

12 квітня 2017 року в.о. голови райдержадміністрації Переправка Ю.П. провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації, на якому розглянуто ситуацію щодо пошкодження даху Зорянського НВК –ліцею та можливість фінансування ремонту даху. До відома, частину даху площею понад 300 кв.м. було зірвано внаслідок посиленого вітру минулої суботи, 11 квітня. 
Розглянувши всі обставини та тодішні погодні умови, комісія дійшла висновку, що дана подія не може розглядатися як надзвичайна ситуація, оскільки сила вітру сягала всього 17 м/с ( а не 25м/с і більше, що дозволяло б кваліфікуват
... Читати далі »

Просмотров: 321 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 18.04.2017 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024