Субота, 20.04.2024, 14:11
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Березень » 13

Відповідно до плану роботи КЗ «Саратський районний БДТ»  3 березня  2017 року відбувся районний  семінар для організаторів дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”) у навчальних закладах району, керівників роїв та керівників гуртків „Сокіл” („Джура”) за темою „Організація і проведення І районного етапу   Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»),  у якому взяли участь 23 педагогічних працівники району.

    «Національно – патріотичне виховання молоді в рамках участі у дитячо – юнацькій військово – патріотичній грі «Сокіл» («Джура»).  Аналіз організації і проведення гри у 2016/2017 н.р.» - таким був виступ  в.о. начальника управління освіти сім’ї, молоді та спорту В.В. Ходоса, який звернув увагу на  важливість участі учнівської молоді у грі „Сокіл” („Джура”), адже в ній  поєднані ... Читати далі »

Просмотров: 523 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024