П`ятниця, 19.04.2024, 04:07
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Січень » 13

Підведено підсумки обласної пошуково-дослідницької краєзнавчої конференції «Скарбнички мого краю - Одещини» за 2016 рік. Метою такої експедиції  є  виховання поваги до народних традицій та звичаїв, бережливого ставлення до історико-культурної спадщини населення Одещини. В кінці грудня на конференції  розглядалося 134 роботи з усіх районів області  за 7 секціями: «Духовна спадщина мого народу», «Із батьківської криниці», «З попелу забуття», «Геологічними стежками», «Козацькому роду нема переводу», «Географія рідного краю», «Сторінками історії Одещини». У кожній секції було тільки 3 призових місця. Із Саратського району на обласну конференцію запросили  6 учнів, переможців районного етапу – конкурсу: у напрямі «Духовна спадщина мого народу» Сливку Катерину, ученицю 8 класу Надєждинської ЗОШ І-ІІІ ст., вихованку гуртка «Юні музеєзнавці» з роботою «Саратська кірха – центр духовного пробудження колонії», керівник Синюк С.Т.;Бондаренко Ангеліну, ученицю 11 класу Розівської ЗОШ І-ІІІ ст., з роботою «Цілюще джерело святого великомученика Іоанна Сочавського», керівник Бондаренко Н.М.; Ніколову Марію, ученицю  11  класу  Розівської  ЗОШ І – ІІІ  ст., з роботою «Сучасний новеліст Одещини – Сергій Вікторович Дм  ... Читати далі »

Просмотров: 663 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 13.01.2017 | Комментарии (0)

Держенергоефективності інформує, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, встановила нові “зелені” тарифи на електроенергію, вироблену сонячними та вітровими установками приватних домогосподарств.

 Так, тарифи на електроенергію, згенеровану сонячними електроустановками потужністю до 30 кВт, які вмонтовано на дахах та/або фасадах приватних домогосподарств, залежать від періоду введення в експлуатацію установки:

з 01 квітня 2013 року по 31 грудня 2014 року – 987,44 коп/кВт•год (без ПДВ);

з 01 січня 2015 року  ... Читати далі »

Просмотров: 497 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 13.01.2017 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024