П`ятниця, 29.03.2024, 09:16
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Січень » 12

За статистикою кожен третій водій хоча б раз у житті опиняється у неприємній ситуації в наслідок дорожньо-транспортної пригоди. До нашої юридичної фірми часто звертаються потерпілі за правовою допомогою щодо участі у справі про врегулювання спірних відносин за наслідками ДТП.

Страхування є запорукою, гарантією виплати коштів на ремонт пошкодженого авто. Водії нехтують цією обставиною, укладають договори "для галочки" з невідомо якими компаніями, щоб не бути оштрафованими правоохоронними органами.

Часто страхові компанії, що надають дешеві і доступні послуги являються фіктивними (з відкликаною ліцензією, або вже не діючі), що призводить до проблеми. Проблема полягає в тому, що потерпілий у ДТП не може витребувати з винного компенсації з причини безробіття останнього та відсутності власного майна. Або навпаки - винний у вчиненні ДТП вимушений розраховуватись своїм майном, яке, як правило в забезпечення позову арештовується, хоча міг би цього уникнути шляхом виплати компенсації за спричинену ним шкоду на ... Читати далі »

Просмотров: 937 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 12.01.2017 | Комментарии (0)

С 6 января Одесскую область замело снегом. В связи со сложными погодными условиями трасса Одесса-Рени была закрыта. Поэтому «Укрзализныцей» были назначены дополнительные рейсы поезда №686 Одесса-Измаил.

... Читати далі »

Просмотров: 520 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 12.01.2017 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024