П`ятниця, 19.04.2024, 16:48
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Січень » 10

Роботи з ліквідації наслідків складних погодних умов в Саратському районі тривали протягом всіх вихідних. У райдержадміністрації був організований штаб оперативного реагування, відкриті «гарячі» телефонні лінії. В.о. голови райдержадміністрації Переправка Ю.П. та заступник голови районної ради Небога О.І. тримали ситуацію під постійним контролем, були на безперервному зв'язку з усіма службами, приймали оперативні рішення, особисто виїжджали на проблемні ділянки. 
Незважаючи на численні попередження в засобах масової інформації про складні погоні умови, закриття проїзду практично у всіх напрямках, чимало легковажних водіїв знехтували правилами безпеки, вирушили в дорогу і в результаті потрапили в снігові пастки. Протягом 6-7 січня на території району було вилучено зі снігового полону близько 60 автомобілів, врятовано 132 особи, з них 8 дітей. Як і передбачалося найбільш проблемними в цьому плані виявилася ділянка траси М-15 («Одеса- Рені») на ділянці «Сарата- М.Но ... Читати далі »

Просмотров: 534 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 10.01.2017 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024