П`ятниця, 29.03.2024, 02:13
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Грудень » 28

Землетрясение с эпицентром в восточной части Румынии, которое почувствовали сегодня ночью, зафиксировали в южных районах Одесской области — в Сарате, Измаиле, Рени, Болграде, а также Одессе.

Как сообщили в Государственной службе по чрезвычайным ситуациям, сила толчков на территории области составила силой 2-3 балла по шкале Рихтера. Пострадавших людей и разрушений зданий нет.  ... Читати далі »

Просмотров: 640 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 28.12.2016 | Комментарии (0)

Новий рік ось уже стукає всім нам в двері, в сторіночки соціальних мереж, на біл-бордах і вітринах вулиць. Дійсно, це свято з давніх часів вважається самим довгоочікуваним, найулюбленішим, його з нетерпінням і надією на чудо чекають всі - наївні і завжди юні дорослі, не по-дитячому серйозні малюки.
Тому, 26.12.2016 року Саратським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у приміщенні Саратської районної бібліотеки було проведено святковий захід з дітьми, які проживають у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, під назвою «Новий рік крокує по планеті».
Метою заходу було створити святкову новорічну атмосферу, згуртувати дитячий колектив, навіяти чарівність улюбленого всіма свята, розфарбувати яскравими барвами щоденну буденність дитини-сироти та дитини позбавленої батьківського піклування.  ... Читати далі »

Просмотров: 559 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 28.12.2016 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024