Четвер, 25.04.2024, 14:38
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Листопад » 23

В 2016 році виповнилось 160 років від дня народження Івана Яковича Франка (1856-1916), українського письменника, вченого, літературознавця, етнографа, перекладача. З нагоди відзначення роковин та вшанування пам’яті  Великого Каменяра  колектив учнів та викладачів КЗ «Саратська ДМШ» підготував тематичну  музично-драматичну композицію за його творами - «Вічний революціонер».

21 листопада,  в день відзначення Всеукраїнського державного свята Дня гідності та свободи,   на сцені Саратського районного будинка культури відбувся показ цієї творчої роботи колективу музичної школи для спільноти селища Сарата.  ... Читати далі »

Просмотров: 413 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 23.11.2016 | Комментарии (0)

Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначається  День Гідності та Свободи. Цей день знаменує  собою утвердження в   нашій державі  головних  демократичних цінностей - прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

    Саме в ці дні український народ  двічі виходив на Майдан –   у 2004 році під  час   Помаранчевої революції  та Революції Гідності (листопад 2013- лютий 2014 років), щоб протистояти встановленню реакційного диктаторського режиму і    захистили  свободу та  демократію  в нашій країні.

     З нагоди Дня Гідності  ... Читати далі »

Просмотров: 498 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 23.11.2016 | Комментарии (0)

Під таким гаслом у шкільній бібліотеці  пройшла класна година для учнів десятих класів «Саратського НВК» ЗОШ І-Ш ступенів-гімназії, організована спільно із Саратським районним історико-краєзнавчим музеєм. Вона присвячена Міжнародному дню толерантності. Про цей день розповіла  завідуюча бібліотекою Саламаха О.В

День толерантності  запровадили ще у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри. Ці принципи закріпили у «Загальній декларації прав людини», що проголошує  ... Читати далі »

Просмотров: 507 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 23.11.2016 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024