Вівторок, 16.04.2024, 18:25
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Жовтень » 06

1 жовтня щорічно в усьому світі  відзначається Міжнародний  День музики великими концертними програмами, за участю кращих артистів і художніх колективів. У цей день звучать твори, що ввійшли до скарбниці світової культури.

З музикою людство знайоме з давніх часів. У печерах Африки збереглися наскальні малюнки давно зниклих племен. На малюнках зображені люди з музичними інструментами. Ми вже не почуємо ніколи тієї музики, але коли-то вона скрашували життя людей, примушувала їх радіти або засмучуватися. Музика володіє величезною силою. На світі знайдеться мало людей, байдужих до музики. Багато композитори намаг  ... Читати далі »

Просмотров: 312 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 06.10.2016 | Комментарии (0)

З метою пропаганди та популяризації технічної творчості серед учнівської молоді,  6 жовтня  на базі Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної світи та виховання відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки «Мистецтво оригамі». В цьому році за титул переможця боролись  9 команд області у кількості 18 учасників. Третій рік поспіль честь Саратського району відстоюють  вихованки гуртка «Оригамі» КЗ «Саратський районний БДТ» (керівник Парпалак Вероніка Володимирівна ) – учениці 6 класу Новоселівського НВК Банарь Діана і  Тешко Катерина. Програма конкурсу складалась з: домашнього завдання (виготовлення плоскінної  композиці  ... Читати далі »

Просмотров: 333 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 06.10.2016 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024