Четвер, 18.04.2024, 08:16
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Липень » 21

20 липня 2016 року Саратський район відвідав командувач Військово-Морських Сил України віце-адмірал Воронченко І.О. На Саратській землі з трапу військового гелікоптера його зустріли голова Саратської ради Райнов Б.І., перший заступник голови райдержадмінтрації Переправка Ю.П. та заступник голови РДА Ротар В.В., заступник голови райради Небога О.І., Саратський селищний голова Негодяєв А.Л.
У ході візиту розглядалося питання про можливості розташування в Саратському районі підрозділу берегової охорони ВМС України. 
Командування ВМСУ ознайомилося з інфраструктурою колишнього військового містечка №5, обговорювалися питання про виділення приміщень для розміщення штабу та можливості вирішення житлових питань військовослужбовців. Всі ці питання будуть вирішуватися оперативно, спільно з районною владою. Після узгодження всіх позицій рішення про розмішення у Сараті підрозділу ВМС прийматиметься на рівні Кабінету Мін ... Читати далі »

Просмотров: 713 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 21.07.2016 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024