Четвер, 28.03.2024, 15:05
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 01

30 марта группа детей из Плахтеевки Саратского района в рамках международной миссии прибыла в Кишинев (Молдова), где приняла участие в презентации международного социального проекта «Дети за мир во всем мире».
Презентация состоялась в МИД Молдовы с участием дипломатов, украинских общественных организаций, учащихся учебных заведений Украины и Молдовы, СМИ и др. В ее рамках 30 детей из Украины и Молдовы изготовили символическую карту мира, наклеив на нее голубей с пожеланиями мира и добра.
В Парламенте Молдовы Председатель группы дружбы Молдова-Украина, депутат Евгений Никифорчук, а также секретарь парламентской комиссии по вопросам внешней политики и европейской инте ... Читати далі »

Просмотров: 485 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.04.2016 | Комментарии (0)

Эстафету  мира  принимали в школе  № 3  села  Плахтеевка Саратского района. С миссией международного социального проекта «Дети за мир во всем мире» в село прибыли Почетный консул Венгрии в Ивано-Франковской области Василий Вышиванюк, активисты благотворительной организации «Фонд возрождения Прикарпатья», журналисты и общественники. В  числе почетных гостей также присутствовали помощники Народного депутата Украины Антона Киссе  и главный редактор всеукраинского еженедельника «Обозрение плюс»  Мария Попова.  ... Читати далі »

Просмотров: 691 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.04.2016 | Комментарии (0)

31 березня 2016 року відбулося чергове засідання районної комісії з питань захисту прав дитини під головуванням заступника голови райдержадміністрації з соціальних питань Ротаря В.В. 
Участь у засіданні взяли працівники служби у справах дітей райдержадміністрації, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу освіти, юридичного відділу апарату райдержадміністрації, правоохоронних органів, охорони здоров’я.

Згідно з порядком  ... Читати далі »

Просмотров: 384 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.04.2016 | Комментарии (0)

Саратська дитяча музична школа 29 березня гостинно відкрила двері учасникам VI регіонального конкурсу піаністів «Дебют», для учнів молодших класів фортепіанних відділів шкіл естетичного виховання Білгород-Дністровського територіального об’єднання.

Цей, вже традиційний творчий захід, проводиться щорічно з метою виявлення талановитих юних музикантів, а нинішній конкурс ще і знаменний, бо проводимо ми його в ювілейний для нашої музичної школи 55-й навчальний рік.  ... Читати далі »

Просмотров: 505 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.04.2016 | Комментарии (0)

Реконструкція траси «Одеса-Рені» дозволить збільшити пропускну здатність транспортного трафіку в два рази і змінить логістику регіону. Про це на прес-конференції, яка відбулася 25 березня в Одеській ОДА заявив куратор проекту Георгій Зубко та в.о. начальника служби автомобільних доріг Одеської області Сергій Лещенко.

Георгій Зубко акцентував, що ця траса має важливе значення для розвитку країни і її можна сміливо назвати «вікном в Європу» для Одеського регіону і всього Півдня України.

З огляду на важливість і масштабність проекту, було вирішено трасу, протяжністю 265 км, розбити на 50 лотів. Це дозволить уникнути корупційної складової, сприятиме конкуренції і дає можливість залучати іноземних підрядників, впевнений Георгій Зубко.  ... Читати далі »

Просмотров: 375 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.04.2016 | Комментарии (0)

У обласному етапі Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму «Юний дослідник» 17 березня виборола  І і ІІ призове місце Берназ Вікторія, учениця 7 класу Старосільської ЗОШІ – ІІІ ст., вихованка гуртка «Юннати – краєзнавці» під керівництвом досвідченого і креативного вчителя Пінтяк Зінаїди Миколаївни. Дівчинка не перший рік працює з науково – дослідницькими проектами. В 2015 році, під час збирання гербарію нею була знайдена цікава рідкісна рослина, яка була їй не відома. Зацікавившись, Вікторія під чітким керівництвом Зінаїди Миколаївни провела дослідження і підготувала науковий проект "Дикі іриси в нашому краї", який і взяв участь у вищезазначеному конкурсі. За перемогу дівчинка  ... Читати далі »

Просмотров: 381 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.04.2016 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024