Понеділок, 20.05.2024, 21:04
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Листопад » 13

Днями Саратський район відвідала в.о. заступника голови Одеської  обласної державної адміністрації  Бобровська С.А.

   В рамках  робочої поїздки  Соломія Анатоліївна провела особистий прийом громадян - разом з головою райдержадміністрації Левом М.О., першим заступником голови райдержадміністрації  Переправкою Ю.П., керівниками структурних підрозділів,  відвідала   проблемні  ділянки в районі, вирішення яких потребує допомоги з  боку обласної влади.

       «Саратський район є одним із найпроблемніших серед південних районів. У  зв’язку з критичною ситуацією  голова райдержадміністрації   Михайло Лев запросив нас, щоб звернути увагу на системні проблеми, які є в районі» , - відзначила в.о. заступника голови облдержадміністрації Соломія Бобровська.  ... Читати далі »

Просмотров: 988 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 13.11.2015 | Комментарии (1)

11 листопада 2015 року у великій залі Саратської райдержадміністрації голова  Одеського територіального відділення Антимонопольного комітету України Кравець Юрій Ігоревич за участю голови Саратської райдержадміністрації Лева Михайла Олександровича та  голови Саратської районної ради Чемериса Віктора Степановича провели нараду з головами та депутатами сільських та селищної рад, суб'єктами господарювання, представниками  правоохоронних органів та засобів масової інформації з питань виявлення та припинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

          Під час заходу Юрій Кравець розповів про практику розгляду справ щодо порушень в сфері антимонопольного законодавства, зокрема про випадки  ... Читати далі »

Просмотров: 470 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 13.11.2015 | Комментарии (0)

Село Долинка расположено в 15 км от районного центра. Оно у нас маленькое, но уютное. Люди здесь живут работящие и ответственные. Есть у нас и маленький культурный центр, куда собираются на праздники, где можно прийти и отдохнуть – это Дом культуры. Здание построено в 1972 году, поэтому можете себе представить в каком оно состоянии. В нем систематически проводились косметические ремонты, в начале, за счет совхоза-завода «Большевик». После передачи ДК на баланс сельского совета проводились косметические ремонты за бюджетные средства.

Говорят, нужно верить в чудеса, и мы поверили в них, когда Голова нашего сельского совета Л.В.Милован, нашла спонсоров на ремонт ДК. Эти волшебники провели капитальный ремонт фойе нашего здания (крышу перекрыли, ужасное состояние потолка привели в эстетический  ... Читати далі »

Просмотров: 423 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 13.11.2015 | Комментарии (0)

Відповідно Наказу Міністерства внутрішніх справ України від 7 вересня 2015 року      № 1075 «Про затвердження додаткових тимчасових режимних обмежень  контрольованих прикордонних районів» (зареєстрований в Міністерстві юстиції України за №1166/27611 від 30.09.2015 року, набрав чинності 6 листопада поточного року), з метою недопущення ускладнень на державному кордоні та  упередження дестабілізації обстановки у межах, контрольованих прикордонних районах Одеської області, містах ІзмаїлІллічівськОдесаЮжне Одеської області та інших адміністративно територіальних одиницях що визначені цим Наказом, в інтересах захисту національної безпеки України  забороняється:

здійснення будь-яких польотів легкомоторних літальних апаратів, квадрокоптерів, повітряних безмоторних засобів пересування (планери,  ... Читати далі »

Просмотров: 437 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 13.11.2015 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024