Понеділок, 20.05.2024, 21:57
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Жовтень » 12

6 жовтня 2015 року в Саратському районному історико-краєзнавчому музеї відбулось відкриття виставки, присвяченій 175-річниці заснування Саратської кірхи та 20-річчю її відновлення.

Непроста історія Кірхи, яка є справжнньою окрасою Сарати, представлена на виставці у вигляді фотографій, документів, креслень та малюнків.

Тут представлені світлини кірхи в первозданному вигляді, а також те, що з нею сталося за 50 років радянської влади. Представлені копії рішень райвиконкому по використанню приміщення кірхи   ... Читати далі »

Просмотров: 680 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 12.10.2015 | Комментарии (0)

8 жовтня, в Україні відзначається День юриста. З професійним святом правознавців, працівників правоохоронних органів, юристів підприємств, установ та організацій району привітали голова Саратської районної державної адміністрації Лев Михайло Олександрович, голова районної ради Чемерис Віктор Степанович, начальник районного управління юстиції Примаченко Василь Васильович.

За словами Примаченка В.В., сьогодні, в умовах недосконалого законодавства працівникам юридичної сфери дуже нелегко надавати послуги населенню з захисту прав громадян, однак правознавці району намагаються чесно  ... Читати далі »

Просмотров: 558 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 12.10.2015 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024