Вівторок, 21.05.2024, 00:09
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Жовтень » 01

З нагоди професійного свята – Дня нотаріату, за самовіддану працю, значний особистий внесок в затвердження верховенства закону, високий професіоналізм та ініціативу, було нагороджено Грамотою Головного територіального управління юстиції в Одеській області Колісника Дмитра Юрійовича – завідувача Саратської районної державної нотаріальної контори Одеської області.

За дуже короткий проміжок часу цей висококваліфікований спеціаліст налагодив роботу Саратської районної державної нотаріальної контори та створив максимально сприятливі умови для надання послуг населенню району. Його присутність на  ... Читати далі »

Просмотров: 515 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.10.2015 | Комментарии (0)

1 жовтня 2015 р. спливає термін, що було виділено представникам райдержадміністрації та центрів надання адміністративних послуг для підключення до реєстрів нерухомості та підприємців. Вимагати від заявника довідки, витяги і виписки відсьогодні чиновники не мають права

З пояснення Міністра юстиції Павла Петренко відомо, що усю інформацію вони можуть отримати безпосередньо з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно і Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
Великим
  ... Читати далі »

Просмотров: 475 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.10.2015 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024