Понеділок, 20.05.2024, 20:35
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Березень » 05

4 березня 2015 року, у  переддень  Міжнародного жіночого дня,  в залі засідань Саратської райдержадміністрації т.в.о голови райдержадміністрації Узунов А.М. і голова районної ради Чемерис В.С. вручили 15-ти жінкам   Саратського району нагрудний знак та посвідчення до почесного звання «Мати-героїня», яке  було присвоєно  Указом Президента Петра Порошенка багатьом  жінкам України, в тому числі представницям Саратщини,  у напередодні Дня незалежності України.

         Почесне звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку.

... Читати далі »

Просмотров: 615 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 05.03.2015 | Комментарии (0)

2 березня 2015 року в Саратській райдержадміністрації відбулася нарада з питань підведення підсумків першого етапу та визначення завдань на другий етап четвертої черги мобілізації за участю т.в.о. голови райдержадміністрації Узунова А.М., голови районної ради Чемериса В.С., заступника голови райдержадміністрації Небоги О.І., заступника військового комісара Одеського обласного військового комісаріату з виховної роботи, підполковника  Мусейко В.О., комісара Саратсько-Татарбунарського об’єднаного комісаріату Червицького М.М., начальника Саратского РВ УМВС в Одеській області  Галкіна Р.В.,  сільських голів та начальників військово-облікових столів  селищної та сільських рад. 

         Як повідомив в ході наради  комісар Саратсько-Татарбунарського об’єднаного комісаріату Чер ... Читати далі »

Просмотров: 478 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 05.03.2015 | Комментарии (0)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024