П`ятниця, 26.04.2024, 09:13
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Жовтень » 1 » 1 жовтня -Міжнародний День громадян похилого віку, День ветерана
20:50
1 жовтня -Міжнародний День громадян похилого віку, День ветерана

Як і у всіх країнах світу 1 жовтня в Україні відзначається як Міжнародний День громадян похилого віку, День ветерана. Проблема громадян похилого віку в Україні на сьогоднішній день є гострою соціальною проблемою.

В районі мешкає 12 тис.706  пенсіонерів  які заслуговують уваги та піклування. Уряд постійно піклується про підвищення соціального забезпечення пенсіонерів. Районна державна адміністрація та районна рада велику увагу  приділяють гостро потребуючим та малозабезпеченим громадянам району, шанує наших ветеранів.

Рішенням районної ради затверджена програма «Милосердя в дії» на 2012-2013 роки. Через районну координаційну раду по наданню матеріальної допомоги Саратської районної державної адміністрації протягом року надається матеріальна допомога громадянам району , які  опинились в тяжких становищах один на один зі своєю бідою.  Так у 2012 році отримали матеріальну допомогу 323 чол. на суму 113,7 тис.грн. До Міжнародного дня похилого віку та дня ветерана видано розпорядження голови РДА  від 25 вересня 2012 року №  671/А-2012 року«Про відзначення  в районі  Міжнародного дня  громадян похилого віку та Дня ветерана» та розроблені заходи, також виділені кошти у сумі 7 тис. грн.. для 67 чоловік пенсіонерів та ветеранів району.

Діюча система управління соціального захисту населення здійснює  соціальне забезпечення та надання різних видів допомог, призначення субсидій.

Хотілось би відмітити що у 2012 році всі пенсіонери, які були оформлені згідно закону на одержання субсидій  певну суму на придбання вугілля по зрівнянню з 2011 роком.

Управління праці та соціального захисту населення намагається забезпечити всіх потребуючих ,за висновками лікарів, громадян району  інвалідними візками, оформленням у будинки інтернати, санаторії тощо.

У районі при райдержадміністрації існує територіальний центр соціального обслуговування(надання соціальних послуг) який на сьогодні опікує одиноких непрацездатних громадян, які не мають дітей і потребують стороньої допомоги . Також відповідно до  Постанови Кабінету Міністрів

№ 1417 від 29 грудня 2009 року територіальним центром надаються платні послуги (в межах наявних  можливостей) громадянам , які не здатні до самообслуговування у зв’язку з похилим віком, інвалідністю, хворобою і мають рідних, які  зобов’язані забезпечити їм догляді допомогу, але з поважних причин не взмозі це робити. На такі послуги встановлені відповідні тарифи. При територіальному центрі також створено пункт прокату основних заходів пересування, в якому видаються на прокат палиці, милиці є одна інвалідна коляска. Також нужденим надається гуманітарна допомога у вигляді одягу б/у.

Шановні керівники!  На кожному підприємстві, в кожній  організації , СВК є пенсіонери і ветерани, які багато років працювали у вашій організації. Зверніть  будь ласка  на це Вашу увагу.

Допоможіть пенсіонерам та ветеранам надайте їм посильну допомогу. Вони будуть безмежно вдячні Вам за це.

Проявіть доброту та милосердя!

На сьогоднішній день без цього жити дуже тяжко, а всі ми рано чи пізно до цього прийдемо.

Кошти для надання матеріальної допомоги  можна перерахувати до терцету, тел.. 2-27-91

 

 

Наші реквізити:

п/р  35425013002387

код 20988367

банк платника ГУДКСУ в Одеській області

МФО 828011


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 557 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024