Четвер, 25.04.2024, 10:46
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Червень » 14 » 13 червня поточного року сільські та селищний голови Саратського району прийняли участь у семінарі м. Арциз
10:21
13 червня поточного року сільські та селищний голови Саратського району прийняли участь у семінарі м. Арциз

13 червня поточного року сільські та селищний голови Саратського району прийняли участь у семінарі м. Арциз Одеської області для представників влади Арцизького, Тарутинського, Саратського та Татарбунарського районів «Взаємозв’язок стратегічного планування з бюджетним процесом» . Під час семінару директор Центру розвитку місцевого саморядування  Юлія Молодожен ознайомила присутніх з динамікою змін та просуванням реформи територіальної організації влади в Україні та Одеській області. Експерт з бюджетних питань ІБСЕД Олеся Голинська провела навчання з бухгалтерами щодо взаємозвязку стратегічного планування з бюджетним процесом. Експерт з регіонального розвитку Віктор Бондарук ознайомив сільських голів з підходами до формування стратегій розвитку громад та написанням заявок до ДФРР. Бухгалтерам надали інформацію про забезпечення організації бюджетного процесу на місцевому рівні; розглянуті основні питання ведення документообігу у бюджетному процесі; поінформовано про запровадження системи оцінювання ефективності виконання бюджетних програм. Віктор Бондарук розповів сільським головам, як має тривати процес розробки стратегій, яким чином розробляти та подавати заявки до ДФРР та які типові помилки виникають при поданні заявок.

 

56авот

78ало

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 367 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024