П`ятниця, 19.04.2024, 19:38
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Липень » 13 » 12 липня 2011 року голова районної державної адміністрації Коритний А.С. провів чергову апаратну нараду
14:30
12 липня 2011 року голова районної державної адміністрації Коритний А.С. провів чергову апаратну нараду


12 липня 2011 року голова районної державної адміністрації      Коритний А.С. провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь,  відділів, секторів  районної державної адміністрації та керівниками державних територіальних установ.

  Про стан виконання законів України від 5 листопада 1991 року №1788-ХІІ «Про пенсійне забезпечення», від 9 липня 2003 року №1058-ІV «Про загальнообов’язкове державне пенсійне забезпечення» і перспективи змін в пенсійному законодавстві згідно проекту Закону України «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи доповів Мамалига С.К., начальник управління Пенсійного фонду України в Саратському районі.

Про виконання Закону України від 2 вересня 1993 року «Про нотаріат» в Саратському районі поінформував Примаченко В.В., начальник районного управління юстиції.

         Голови виконкомів: Плахтіївської сільської ради - Небога Ю.В., Кулевчанської сільської ради - Статіров М.М. доповіли про роботу виконкомів сільських рад щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку сіл Плахтіївка і Кулевча та з питань роботи зі зверненнями громадян,  відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року  №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

Про перспективи запровадження електронного документообігу в Саратському районі та аналіз роботи по наповненню інформацією веб-сайту Саратської районної державної адміністрації поінформувала керівник апарату районної державної адміністрації Удовик С.Д.

Поза порядку денного  керівник апарату райдержадміністрації С.Д. Удовик поінформувала про основні заходи, що проводяться у Саратському районі  на тижні  з 11 липня по 17 липня 2011 року.

   З обговорених питань наради   голова  районної державної адміністрації А.С.Коритний надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 505 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024