Понеділок, 20.05.2024, 06:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Січень » 11 » 11 січня поточного року відбулась робоча нарада по обговоренню внесення змін до районного бюджету 2016 року.
20:58
11 січня поточного року відбулась робоча нарада по обговоренню внесення змін до районного бюджету 2016 року.

Участь у нараді взяли: голова районної ради Райнов Б.І. , голова райдержадміністрації Лев М.О., заступник голови районної ради Небога О.І., перший заступник голови райдержадміністрації Переправа Ю.П., керівник виконавчого апарату районної ради Тодоров М.І., керівник апарату райдержадміністрації Кімліченко Л.В., начальник фінансового управління райдержадміністрації Лускало О.М., голова постійної  комісії районної ради з бюджету та фінансово-економічних питань Максименко Т.К. та її заступник Узунов А.М., голова постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді Мунтян А.І. та його заступник Георгієв Г.Г., начальник відділу освіти райдержадміністрації Ходос В.В., начальник відділу культури райдержадміністрації Сухарський А.Б., а також представники освітніх та культурних установ району, що утримуються за рахунок коштів районного бюджету.

Як, зауважила начальник фінансового правління райдержадміністрації Лускало О.М. внесення змін до районного бюджету обумовлено необхідністю його приведення у відповідність до прийнятого Верховною Радою України 25 грудня 2015 року Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» та виконанням вимог частини 77 Бюджетного кодексу України, у якій передбачено, що у двотижневий строк з дня офіційного публікування закону про Державний бюджет України відповідна місцева рада приводить обсяги міжбюджетних трансфертів у відповідність із законом про Державний бюджет України 
Учасники наради розглянули та обговорили бюджетні зміни на 2016 рік установ освітньо-культурної сфери району. Керівниками бюджетних установ та головними розпорядниками коштів районного бюджету були озвучені проблемні питання функціонування установ у 2016 році. 
Значна частина піднятих в ході наради питань буде розглянута на черговому засіданні сесії районної ради.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 622 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024