Вівторок, 23.04.2024, 20:14
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2009 » Листопад » 11 » 10 листопада 2009 року голова районної державної адміністрації С.П. Музикант
11:30
10 листопада 2009 року голова районної державної адміністрації С.П. Музикант

10 листопада 2009 року  голова районної державної адміністрації С.П. Музикант провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів та секторів  районної державної адміністрації.

             Згідно порядку денного слухався звіт щодо стану роботи   із зверненнями громадян    та  ведення діловодства  з цього питання виконкомом Петропавлівської сільської ради відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

Завідуючий сектору  взаємодії з правоохоронними органами; оборонної, мобілізаційної роботи та з питань надзвичайних ситуацій апарату райдержадміністрації Кривенчук В.Г. доповів про дотримання державними службовцями, посадовими особами  місцевого самоврядування району вимог Закону України «Про боротьбу з корупцією».

             Про   надання населенню району державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з дітьми  в 2009 році інформував Антонюк В.М., начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

             В порядку контролю слухався моніторинг по зверненням громадян за період з 02.11. по 06.11. 2009 року, який репрезентувала керівник апарату райдержадміністрації С.Д. Удовик.

З обговорених питань наради  голова районної державної адміністрації С.П. Музикант   надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 498 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024